ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ТВАРИН

4 жовтня у всьому світі мільйони людей відзначають чудове міжнародне свято - Всесвітній день захисту тварин (World Animal Day), яке об'єднує людей у турботі та відповідальності. Цей день став символом єдності у боротьбі за права та гідне існування всії істот, що населяють нашу планету. Тому, VІІІ Всеукраїнська акція «Happy Гав для Сірка», яка організована Фондом Біоетика, дуже доречна.

Наші чотирилапі друзі не ходять в дитячі садки та школи, але дуже радіють коли діти та педагоги дарують їм часточку своєї уваги та турботи.
Давайте разом в цей непростий час зробимо життя песиків та котиків у притулках трохи щасливішим та ситішим. Долучайтесь до акції та допоможіть тваринам вашого регіону.
Суть акції: зберіть корм, крупу, іграшки та ліки й передайте зібрану допомогу до місцевого притулку для тварин, зоозахисної організації чи волонтерів.
Долучитись до акції можна навчальним закладом, групою, або родиною. Кому передати допомогу ви обираєте самі, ми не просимо пересилати допомогу нам. Адже чим швидше зібране дійде до тварин, тим щасливішими будуть вони, ви та звичайно ми.
Акція триватиме з 4 по 25 жовтня 2023 року в усіх регіонах України!
Щоб долучитись до акції необхідно:

1. Зібрати допомогу для тварин.

2. Передати допомогу до притулку, зоозахисної організації чи волонтерів.

3. Зробити фото або відео збору та передачі допомоги.

4. Опублікувати пост про участь в акції з хештегами#happyгав_2023#happypaw

5. Заповнити форму-учасника за посиланням

Кiлькiсть переглядiв: 22